Sesongstart!

Sesongen er i gang og de tre siste helgene har vært fult av trening og konkurranser. I slutte av februar var damelandslaget på Ladies Open i Belgia. Dette er et stort internajsonalt stevnet, som regnes å holde et veldig høyt nivå. Jeg havnet til slutt på en 5.plass etter et bittert tap i bronsefinalen. På veien dit vant jeg mot fjorårets vinner av Ladies Open, og fikk virkelig bekreftet at formen er bra! Dette er det beste resultatet Norge har prestert i denne konkurransen tidigere. En fin og deilig start på sesongen som siste års junior.

Helgen etter var jeg på landssamling i Bærum. Der fikk jeg mange gode judotimer, hvor jeg fikk kjørt på og trent hardt. Helgen etter var det Matsumea Cup i Danmark. Her følte jeg meg også i god form og kom hjem med to sølvmedaljer. Det var godt å få matchet litt med japanerne og vise at formen og judoen er bra. Fra denne konkurransen vet jeg hva jeg skal trene videre på før World Cupen i Portugal og Italia. Til helgen skulle landslaget til Estland på Estonia Open, men det ble tilslutt bestemt at damene ble hjemme. Derfor får jeg er treningshelg hjemme og ønsker alle gutta lykke til!

I dag sto det også en repotasje i Fredrikstad blad, her er link hvis dere vil lese mer ;-)

http://www.f-b.no/Innbitt_for___n__toppen-5-59-70436.html

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Madelene Rubinstein

Madelene Rubinstein

19, Fredrikstad

Jeg er en judoutøver som har høye ambisjoner og langsiktig mål om OL-deltagelse i Tokyo 2020. Ved siden av toppidrettsatsningen studerer jeg maskiningeniør, som skaper en hektisk og krevende hverdag. Jeg gir alt på alle arenaer og gir meg ikke før målene er nådd!

Kategorier

Arkiv

hits